cursussen

Binnenkort start ik met nieuwe cursussen die uit 10 lessen bestaan. Inschrijving is altijd voor 10 lessen. In oktober start de basisnaaicursus en in februari start de vervolgcursus. Er wordt in groepen van 3 tot 5 cursisten gewerkt. De inhoud van de cursus wordt aangepast aan de wensen van de cursisten.

Je brengt je eigen naaimachine mee om nog beter te leren omgaan met je eigen machine. Je leert werken met patronen en veranderen van patronen naar je eigen maat. Aan hand van je eigen werkstuk leer je een aantal technieken beheersen.

Naast de algemene basis- en vervolgcursus zijn er ook themacursussen: eenvoudig corset maken, het maken van een colbert en het ontwerpen, veranderen en aanpassen van kledingstukken. Deze themacursussen gaan alleen door bij voldoende belangstelling.

Bij voldoende belangstelling wordt er een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd waar de lesdata en lesinhoud in overleg bepaald wordt. De lessen worden gegeven op maandag morgen van 9.00 tot 11.30 en maandag avond van 19.00 tot 21.30 uur.

Als u interesse heeft, stuur dan een mail naar evlaanen(at)gmail.com en volg mij op facebook: www.facebook.com/ellemarie.vanlaanen